De uitvaartondernemer begeleidt u na een overlijden

Wanneer uw dierbare is overleden komt er veel op u af. Naast het verdriet moet er van alles geregeld worden. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Uitvaartverzorging Cees van den Boom in Bergen op Zoom staat u bij in deze moeilijke periode.

Wat te doen na een overlijden?

Als eerste dient u de huisarts of huisartsenpost te bellen. Wanneer de arts het overlijden heeft geconstateerd, belt u ons om een afspraak te maken. We bespreken dan hoe we samen met u de volgende stappen richting het afscheid gaan ondernemen.

Indien mogelijk kunt u al kleding klaarleggen voor de opbaring. Bijvoorbeeld kleding die de overledene graag droeg.
 

Keuzes maken

Begraven of cremeren? Een kerkdienst of plechtigheid in een crematorium? Wilt u rouwkaarten versturen en een advertentie plaatsen? Welke teksten moet daarin staan? Daarnaast moet de kist, bloemen en muziek worden uitgezocht.


Wij zijn er voor u om u bij te staan en te adviseren bij al deze beslissingen. Daarbij verzorgen wij alle faciliteiten, zoals internationaal vervoer en bemiddeling bij grafmonumenten.


Ook maken we rituele bewassing van de overledene mogelijk.

Papierwerk
Voor het regelen van de aangifteformulieren is het handig om eventueel het trouwboekje – indien aanwezig – en het paspoort of de identiteitspapieren bij de hand te hebben.


Nazorg
Als er na de uitvaart nog vragen bij u opkomen, zijn we altijd bereid om deze te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen.

Heeft u nu vragen voor de uitvaartondernemer? Stel deze gerust.

U kiest de uitvaartondernemer

Het maakt niet uit hoe en bij welke verzekeringsmaatschappij u verzekerd bent. U bepaalt altijd welke uitvaartondernemer de begrafenis of crematie regelt. Heeft de verzekeringsmaatschappij een ondernemer uitgekozen, maar gaat uw voorkeur uit naar onze uitvaartverzorging en uitvaartcentrum? Neemt u dan eerst met ons contact op voordat u de verzekeringsmaatschappij hierover inlicht. Wij verzorgen de formaliteiten van uw verzekering en dragen zorg voor uw uitkering.