Neem contact op met Rouwcentrum Zuidema

Advies en de helpende hand van een uitvaartondernemer ondersteunt u in de moeilijke tijd na het overlijden van uw dierbare. Bij belangrijke beslissingen die genomen moeten worden, staan we u bij. Ook voor het vastleggen van uw wensen rondom uw eigen uitvaart neemt u contact met ons op. Bel 0164-236330 of gebruik het contactformulier.

Contactformulier

Melden van een overlijden

U kunt dag en nacht contact met ons opnemen via
0164-236330.

Veelgestelde vragen

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken hebben we de antwoorden op de meest voorkomende vragen voor u op een rijtje gezet.
 

Welke soorten begraafplaatsen zijn er?

Bij begraven heeft u keuze tussen diverse begraafplaatsen zoals een algemene, katholieke of protestantse begraafplaats.

 

Wat gebeurt er met het as na een crematie?

Bij wet is geregeld dat het as van de overledene een maand in het crematorium moet blijven, voordat de familie hierover kan beschikken. Daarna zijn er diverse mogelijkheden voor een bestemming voor de as. Wij adviseren u graag bij het maken van een keus.

Wat houden de grafrechten in?

Grafrechten geven recht op een plek op een begraafplaats voor een bepaalde periode. Meestal gaat dit om een termijn van 20 jaar. De rechthebbende kan dit termijn verlengen en beslist wie in het graf mag worden begraven. Komt de rechthebbende te overlijden, dan gaan de grafrechten over op de erfgenamen.

Indien de kosten van de grafrechten niet meer worden voldaan, kan de beheerder van de begraafplaats het graf ruimen en opnieuw uitgeven. Zijn er geen rechthebbenden of erfgenamen meer, dan zal de beheerder van de begraafplaats alle moeite doen toch nog familie op te sporen voordat met ruimen wordt begonnen.

Adresgegevens

Adres
Aletta Jacobsstraat 8a
4623 ZB Bergen op Zoom
Routebeschrijving
Telefoon
0164-236330
E-mail

Openingstijden